Bruynzeel

 Bruynzeel en De Knutselbox

 

Iedere maand zijn er Bruynzeel producten terug te vinden in de Knutselbox . Bruynzeel en De Knutselbox delen samen de visie op de positieve uitwerking van creatief bezig zijn van kinderen.

Kinderen kleuren en tekenen ‘voor de lol’. Dat geldt natuurlijk ook voor jouw kind. Het mooie is dat ze er bruynzeelspelenderwijs meteen ook heel veel van leren. Hun fijne motoriek wordt ontwikkeld, ze leren zich te concentreren en ze kunnen hun creativiteit de vrije loop laten. Het is dus belangrijk om kleuren en tekenen te stimuleren. Wij bieden kwalitatief hoogwaardige kleurproducten die volledig afgestemd zijn en inspelen op elke ontwikkelingsfase van jouw kind van 2 tot 10 jaar.

Bruynzeel heeft een uitgebreid en compleet assortiment ontwikkeld waaronder kleurpotloden, viltstiften, kleurkrijt en verf. Betrouwbare producten die al jarenlang door kinderen met veel plezier worden gebruikt. De kwaliteit van de producten wordt constant bewaakt. Zo hebben de kleurpotloden fantastische intense kleuren en een uitstekende dekkingskracht. Het gemakkelijk uitkleuren en slijpen zorgt ervoor dat jouw kind zich een echte kunstenaar voelt.

Bruynzeel Knutselbox

Visit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On Youtube