FAQ

FAQ – Veel gestelde vragen

 

Voor wie is De Knutselbox bedoeld?

Voor gezinnen met kinderen die in groep 1 t/m 4 van het basisonderwijs zitten of kinderen die daar in de komende jaren naar toe gaan. Afhankelijk van de leeftijd zal uw kind knutselprojecten maken die een afspiegeling zijn van zijn of haar fantasie en creatieve vermogens. Want spelen met De Knutselbox is aan geen enkele regel gebonden!

Waar kan ik De Knutselbox kopen?

Losse exemplaren van De Knutselbox kunt u op deze website kopen in onze webwinkel. U kunt ook lid worden en bent u goedkoper uit. Het lidmaatschap is iedere maand opzegbaar. Dus geen verplichtingen.

De Knutselbox is ook verkrijgbaar in diverse kinder speciaalzaken. Binnenkort zijn de verkooppunten op deze website te vinden.

Ik heb een lidmaatschap en wil een wijziging of opzegging doorgeven. Hoe moet dat?

Dit kan via klantenservice@deknutselbox.nl.

Als ik een product bij De Knutselbox heb besteld, zit ik dan ergens aan vast?

Nee! Of je nu gebruik hebt gemaakt van het kennismakingsaanbod of een abonnement hebt zit je nergens aan vast. Wil je een volgende zending, wijzigen of stopzetten, dan kan dit op verschillende manieren. Via telefoon of e-mail. Doe dit uiteraard wel op tijd, dat voorkomt dat de volgende zending al onderweg is.

Wie is De Knutselbox?

De Knutselbox heeft een product ontwikkelt wat de creativiteit bij kinderen stimuleert of aanzet tot creatief denken. Tevens speelt De Knutselbox in op de toenemende behoefte om de spaarzame tijd die ouders/verzorgers met uw (klein)kinderen hebben, zo leuk en goed mogelijk in te delen.

De Knutselbox zit iedere maand vol met nieuwe knutsel projecten, verschillende materialen en diverse knutselbenodigdheden die vaker te gebruiken zijn. Ook heeft De Knutselbox iedere maand een ander thema.

Waarom zit er geen schaar in De Knutselbox?

Een schaar is soms nodig bij het uitvoeren van Knutselprojecten. Wij stellen De Knutselbox zorgvuldig samen en willen dit zo veilig mogelijk doen. Omwille van de veiligheid sturen wij geen schaar mee.

Visit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On Youtube