De Knutselbox

Welkom bij de Knutselbox!

 

Vervelen is er niet meer bij voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 7 jaar. Speciaal voor hen is er vanaf nu de Knutselbox: een box boordevol unieke, educatieve knutselprojecten die elke maand thuis wordt bezorgd en die uitkomst biedt voor loze uurtjes en regenachtige middagen.

Knutselen met kinderenDe Knutselbox heeft elke maand weer nieuwe knutselideeën op thema basis en je hebt direct alles in huis om direct aan de slag te gaan. Het kind kan zijn creativiteit de vrije loop laten want spelen met De Knutselbox is spelen zonder regels.

Elke ouder kent het wel: kinderen die zich vervelen. We willen die verveling omzetten in iets positiefs en constructiefs. Er zijn weinig activiteiten die zo’n stimulerende werking hebben als knutselen. Zo prikkelt knutselen de creativiteit en de fantasie, stimuleert het de fijne motoriek en bevordert het de concentratie. En, minstens zo belangrijk: de meeste kinderen vinden het heel leuk om te doen. Het mes snijdt dus aan twee kanten.

Daarnaast voorziet de Knutselbox in de groeiende behoefte van (groot)ouders om de spaarzame momenten met hun (klein)kinderen zo speciaal mogelijk in te vullen. Samen met je kinderen knutselen is gezellig én leerzaam. Het kind leert bijvoorbeeld te overleggen en de eigen ideeën tot uitdrukking te brengen.

In de box zijn niet alleen items te vinden die eenmalig kunnen worden gebruikt, maar ook knutselspullen waar het kind lang plezier van heeft, zoals verf, stiften en wascokrijtjes. Bruynzeel toonde zich direct enthousiast over het initiatief en heeft de Knutselbox omarmd. Door hun betrokkenheid kunnen we elke maand opnieuw een kwalitatief hoogwaardige box leveren. Het partnership met Bruynzeel is dan ook bijzonder waardevol.

knutselen met kinderenEn het stopt niet bij De Knutselbox. De kinderen maken iedere maand weer kennis met andere materialen en technieken. U zult merken dat uw kind “creatiever” gaat knutselen met zijn eigen knutselspullen. De creativiteit is geprikkeld!

Visit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On Youtube