Privacy

Privacy statement De Knutselbox

Uw persoonsgegevens worden beschermd binnen het Privacy statement van De Knutselbox. De Knutselbox zal zich inspannen om haar klanten/abonnees zekerheid en bescherming te bieden.

Persoonlijke gegevens van klanten/abonnees en bezoekers van de website van De Knutselbox worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld. De Knutselbox houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt.

De verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is De Knutselbox, Bussum. Uw gegevens worden beschermd volgens de WBP, ons registratienummer is m1554541. De Knutselbox legt in het kader van haar dienstverlening uw gegevens vast als u een abonnement bij De Knutselbox afsluit, producten van De Knutselbox afneemt of anderszins contact heeft met De Knutselbox. De Knutselbox gebruikt deze gegevens voor de uitvoering van uw bestelling, voor de ontwikkeling van producten en diensten en om klanten/bezoekers van nieuwe producten en diensten van De Knutselbox en/of haar partners op de hoogte te houden. Hierbij tracht De Knutselbox rekening te houden met uw voorkeuren.

Indien u geen prijs stelt op informatie over nieuwe producten en diensten van De Knutselbox en/of haar partners kunnen klanten/bezoekers hun gegevens hiertegen laten blokkeren door een email te sturen naar: info@deknutselbox.nl.
Klikgedrag
Op de website van De Knutselbox en/of haar partners worden algemene bezoekersgegevens, zonder dat deze bezoekers zich identificeren, bijgehouden. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer gerichte informatie op de site te zetten. Op deze wijze kan De Knutselbox haar dienstverlening verder verbeteren.

Gebruik van cookies
De Knutselbox en/of haar partners maken bij het aanbieden van haar diensten gebruik van cookies. De cookie bevat geen persoonsgegevens en dient enkel om het gebruik van de website voor u gemakkelijker te maken.

De Knutselbox biedt haar klanten zekerheid en bescherming ten opzichte van het gebruik van persoonsgegevens. Deze worden in een streng beveiligde omgeving bewaard en haar partners conformeren zich aan de door De Knutselbox vastgestelde privacy voorwaarden. Op de site van De Knutselbox en/of haar partners treft u een aantal links aan naar andere websites.

De Knutselbox kan echter geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de omgang met uw gegevens door haar partners en/of deze partijen. Lees hiervoor het privacy statement, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.
Als klant van De Knutselbox heeft u het recht op inzage in uw persoonsgegevens en u heeft het recht uw gegevens te corrigeren.

De Knutselbox behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de privacy statement. Check deze daarom regelmatig op www.deknutselbox.nl

Heeft u vragen of opmerkingen ten aanzien van ons privacybeleid, neem dan contact met ons op via info@deknutselbox.nl.

Visit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On Youtube