De Traktatiebox

Schooltraktaties met De Traktatiebox

schooltraktatie SUPERHERO

 

De Knutselbox geeft sinds kort De Traktatiebox uit! ‘WAT HANDIG!’, waren de vele reacties. Niet meer na hoeven te denken over een leuk idee voor een schooltraktatie EN gelijk alles in huis.

Het is altijd een drukke tijd wanneer er een kinderverjaardag nadert. Niet alleen maar na hoeven denken over het verlanglijstje, het kinderpartijtje, wel of geen familieverjaardag, maar ook nog trakteren op school. Het is een trots moment voor ieder kind. Eindelijk jarig op school, terwijl je schooltraktatie als verassing in de klas staat zingt de hele klas uit volle borst, lang zal ze leven. Wij hebben dit leuke deel van een verjaardag wat gemakkelijker gemaakt. Een leuk schooltraktatie idee met alle benodigdheden gewoon thuis bezorgd.

Alle moeders zijn rond een verjaardag op zoek naar leuke ideeën voor schooltraktaties. Dan wordt het hele internet afgestruind en alle Pinterest schooltraktatie ideeën verzameld. Bij een leuk idee hoort ook de uitwerking, dus op zoek naar de juiste benodigdheden voor de schooltraktatie. Dan loopt het vaak mis, te weinig tijd om de de juiste luke spullen te zoeken. Daarom nu alle originele schooltraktatie ideeën bij je thuis bezorgd.

In elke Traktatiebox zitten alle benodigdheden om 30 traktaties te maken. Mocht je meer schooltraktaties nodig hebben is dat geen probleem. Wanneer je ons een mail stuurt met het aantal wat je nodig hebt verzorgen wij dit.

De traktaties in De Traktatiebox zijn origineel, zien er leuk en lekker ui en echt een feestje om uit te delen. Wij houden er ook rekening mee dat het makkelijk te maken moet zijn in niet al te lange tijd. Kinderen vinden het ook altijd erg leuk om zelf mee te mogen helpen. Daar is nu ook de tijd voor, geen idee hoeven bedenken en alles gelijk in huis.

Alvast een hele fijne verjaardag met heel veel trakteer plezier.

Klik hier voor alle Traktatieboxen.

Schooltraktatie luchtballon

 

 

Visit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On Youtube