Wat zit er in De Knutselbox?

Wat zit er in De Knutselbox?

Knutselcadeautjes

Zo ziet een Knutselbox er van binnen uit. Wat kun je iedere maand van De Knutselbox verwachten?

  • Iedere maand een verrassend thema
  • minimaal 3 grote knutselprojecten
  • Alle benodigde knutselspullen en uitleg voor de projecten
  • Elke maand Bruynzeel producten, waarmee nog lang geknutseld gaat worden
  • En let op! Iedere maand worden er gouden Knutselboxen verstuurd. De gelukkigen ontvangen een half jaar lang gratis De Knutselbox. Dus kijk uit naar die gouden Knutselbox!

 

Om de creativiteit van de kinderen iedere maand te blijven prikkelen stopt De Knutselbox telkens weer andere materialen in de box. Wij werken o.a. met  papier van hoogwaardige kwaliteit, foam, hout, vilt, touw, wol etc.

De variatie van deze materialen laat de kinderen op speelse wijze kennismaken met de verschillende structuren en de bewerkings mogelijkheden van de materialen. Elke keer weer een nieuwe uitdaging met een geweldig creatief eindresultaat.

De Knutselbox werkt samen met het kwaliteits merk Bruynzeel. Wie heeft niet met Bruynzeel gekleurd? Elke maand zijn er Bruynzeel producten in De Knutselbox te vinden. De kinderen zullen lang plezier van de Knutselbox beleven.

Bruynzeel en De Knutselbox delen samen de visie op de positieve uitwerking van creatief bezig zijn van kinderen. Kinderen kleuren en tekenen ‘voor de lol’. Dat geldt natuurlijk ook voor jouw kind. Het mooie is dat ze er spelenderwijs meteen ook heel veel van leren. Hun fijne motoriek wordt ontwikkeld, ze leren zich te concentreren en ze kunnen hun creativiteit de vrije loop laten. Het is dus belangrijk om kleuren en tekenen te stimuleren. Bruynzeel biedt kwalitatief hoogwaardige kleurproducten die volledig afgestemd zijn en inspelen op elke ontwikkelingsfase van jouw kind van 2 tot 10 jaar.

Bruynzeel heeft een uitgebreid en compleet assortiment ontwikkeld waaronder kleurpotloden, viltstiften, kleurkrijt en verf. Betrouwbare producten die al jarenlang door kinderen met veel plezier worden gebruikt. Bruynzeel bewaakt constant de kwaliteit van haar producten. Zo hebben de kleurpotloden fantastische intense kleuren en een uitstekende dekkingskracht. Het gemakkelijk uitkleuren en slijpen zorgt ervoor dat jouw kind zich een echte kunstenaar voelt.

 

 

Visit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On Youtube